kærlighed til design

Lady wood udspringer af kærlighed til design, men også til forståelsen af, at vores fysiske omgivelser påvirker os.
Vi vil være med til at skabe personlige rum og harmoniske miljøer for børn og voksne. Hvor høj kvalitet og gode materialer er en selvfølgelighed.
Vores designs kan være med til at skabe rammerne for den magiske fantasiverden, der udspiller sig i et hvert familiehjem. Samtidigt opfylder vores designs de ønsker børn og voksne måtte have og passer ind i et hvert hjem.

dansk håndværk
NN
ro og varme

Lady wood tror på, at naturlige materialer skaber den ro og varme, som vi har brug for og som kontrast til hverdagens trummerum i institutionen og på arbejdet

NN
Bæredygtighed

Vores tilgang til bæredygtighed er at tænke kvalitet, tidløst design og flere anvendelsesmuligheder, så møbler kan gå i arv eller benyttes på anden vis.
At vi så vidt muligt køber europæisk og at både design og produktion foregår i Danmark.

NN
Kvalitet

Lady wood er en virksomhed, der prioriterer kvalitet frem for kvantitet. Og som altid leverer, når det kommer til boligindretning og design.

Mød designeren bag

Bag lady wood står en kvinde, som kender til livet med børn i institution, travlt på arbejdet og mange planer og at vi har derfor brug for at skabe et hjem, der er rart at komme hjem til.

Mit navn er Sabrina, er uddannet møbelsnedker, gift med Peter og mor til Summer og Atlas.
Jeg har altid haft et stort drive inden for design og savnede at kunne udfolde mig kreativt, ud over de grænser der ofte er forbundet med projekter for en kunde. Jeg ville udfordre mine kreative evner og selv vælge mine materialer. Da jeg blev mor for anden gang besluttede jeg med familien at nu skulle jeg prøve at føre mine tanker og kreativitet ud i livet.